Hemşire Forması

16 Mayıs 2018 Çarşamba

Diriliş Ertuğrul'da Heyecan Dolu Savaş Sahneleri - Diriliş Ertuğrul 118.Bölüm Fragmanı

TRT'nin iddialı yapımları arasında olan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul yayınlanmaya başladığı ilk haftadan itibaren soluksuz izlenen diziler arasında yer aldı. Kendi gününde reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul 116.bölüm ile ekrana gelmişti. Çarşamba günü 117.bölümü yayınlanacak Diriliş Ertuğrul'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Anadolu Selçuklu Devletinin son zamanlarını Osmanlı Devletinin de kuruluş öncesinde yaşanan olayları Kayı Boyu Obasının ve onun reisi Ertuğrul Gazi Beyin üzerinden ekranlara taşıyan ve 3 yıldır kesintisiz olarak zirvede yer alan Diriliş Ertuğrul Dizisi hiç bir bölüm aksiyon ve heyecanını kaybetmiyor. Son dönemin en popüler yapımlarından biri olan ve uzak tarihimize ışık tutan TRT'nin iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul rakiplerine nazire yaparcasına her hafta günün lideri oluyor.

Yaz döneminin ve dizilerin final yapma tarihleri yaklaştıkça bir sonraki sezon da devam edecek dizilerin final sahneleri ve merak dereceleri artmaya başlıyor. Üç sezondur farklı bölgelerde yaşanan olayları diziye aktaran senaristlerin dördüncü dönemde hangi konu ve mekanla izleyicilerin karşısına çıkacağı şimdiden merak ediliyor. 

Diriliş Ertuğrul'un 116. bölümünde Ertuğrul ve beraberindekiler Köpek'i öldürmüştü. Uç Beylik Sultan Gıyaseddin tarafından Ertuğrul'a geri verilmişti. Moğollar Anadolu'yu işgal etmek için yola çıkmıştı. Diriliş Ertuğrul'un 118. bölümünde Ertuğrul'un gözyaşları içinde olduğu sahneleri izleyeceğiz. Çünkü Halime Sultan ölmüştür ve Ertuğrul, başında üzüntüsünden ağlamaktadır. Anlaşılan bu bölümde mendilleri hazırlamak gerekiyor.    

Diriliş Ertuğrul son bölümünde oba beyinin yanına katılan Tekfur Ares'in naaşının otağa gelmesinin ardından ortalık karışmıştır. Oba beyinin Tekfur Ares için intikam alacağını net bir dille ifade etmiştir. Son bölümün ardından 118. yeni bölüm fragmanında gündeme gelen bir diğer konu ise Noyan'ın oba beyini ziyareti olmuştur.

Diriliş Ertuğrul 16 Mayıs 2018 tarihinde Çarşamba günü saat 20.00'da TRT1'de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder